Importanta arcurilor lamelare de calitate

De obicei când vedem camioanele de marfă pe autostradă sau pe drumurile naționale din România, suntem impresionați de măreția lor și mai ales de capacitatea de a transporta zeci de tone de marfă. Însă puțini știu că toată greutatea care este transportată de acele camioane este suportată de câteva fâșii de oțel de câtiva centimetrii grosime și anume arcurile lamelare.

Puțini oameni din afară domeniului transporturilor știu de existența acestor arcuri lamelare dar și mai puțin știu cum arată și din ce sunt formate. Arcurile lamelare sunt formate din mai multe foi de arcuri de o grosime clasică sau variabila de până la 30 de mm, lațimi între 60-100 de mm și cu lungimi de până la 1900 de mm. Ele sunt concepute să fie flexibile la diferite greutăți și să fie legătura între greutatea camionului sau a remorcii și șasiul mașinii.

Pentru camioanele de la Scania, Mercedes, DAF, SAF, IVECO sau BMC  se recomanda întotdeauna folosirea foilor de arc de calitate superioară și montajul lor într-un service profesional. Avantajul pe care îl primești din start dacă folosești piese auto de calitate este că ai garanția că ajungi în siguranță la destinație, fără costuri și alte griji suplimentare.

Parkitrans Com din Sibiu îți oferă această garanție. Tot ce trebuie să faci este contactezi echipa de consultanți la numărul de telefon 0740059804, aceștia împreună cu ține vor găsi modelul exact de arc lamelar sau în anumite cazuri doar foaia de arc de care ai nevoie și pe lângă asta, în echipă Parkitrans avem și tehnicieni care o să îți monteze arcul într-un mod corespunzător că să ajungi cu bine la destinație.

Dacă îți place să fii în siguranță și fără griji, alege să lucrezi cu Parkitrans!

by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *