Parkitrans Com SRL este o companie care se ocupă cu comercializarea arcurilor lamelare și a foilor de arcuri. Compania cu sediul în Sibiu pe strada Caprelor, Nr 2, are o experiență bogată în producerea și comercializarea arcurilor lamelare, fiind astfel unul dintre puținii profesioniști desăvârșiți din acest domeniu în România.

Produsele comercializate de firma noastră sunt importate de la producători de renume pe plan mondial precum Schomacker, Goldschmitt, Weweler, Winkler și alții. Faptul că lucrăm cu cei mai importanți producători de pe piața de arcuri lamelare spune totul despre strategia noastră în relația cu clientul – vrem să oferim cel mai profesional produs și să oferim garanția lucrului bine făcut.

Pe lângă faptul că ne ocupam cu comercializarea arcurilor lamelare, a foilor de arcuri, bridelor și a saboților de frână, la Parkitrans primești consultanță cu privire la alegerea corectă a arcului sau respectiv a foii de arc, în funcție de nevoie. Fie că ai un Mercedes, Volvo, Scania, Iveco, MAN, SAF sau DAF, la Parkitrans cu siguranță avem pe stoc arcul sau foaia de arc de care ai nevoie. În plus, dacă e nevoie îți asigurăm și montajul la sediul firmei noastre, la cel mai avantajos preț de pe piață. Astfel beneficiezi de experiență noastră de peste 20 de ani și ai garanția că o să ajungi cu bine la destinație.

Misiunea noastră este să oferim clienților garanția calității prin serviciile pe care le prestam la cele mai înalte standarde și cu profesionalism, astfel asigurându-ne că clientul este foarte mulțumit și satisfăcut în urmă vizitei la firmă noastră.

Aurel Toader
Director


Ovidiu Toader
Agent vanzari


Crina Toader
Asistent manager


Paraschiva Toader
Contabil