Efectele folosirii unor arcuri lamelare profesionale

Pentru camioanele de gabarit mare care transporta marfă pe plan local dar mai ales internațional, sunt foarte multe aspecte care pot îngreuia sosirea în timp a mărfii la destinație. Orice întârziere, poate însemna în cel mai bun caz penalizare, iar în cel mai rău caz ruperea contractului de colaborare între transportator și firma care beneficiază de acest serviciu.

Știm foarte bine ce restricții avem în România în timpul weekend-ului, calitatea drumurilor naționale și mai ales faptul că nu avem autostrăzi pe care să circulăm rapid. Toate acestea puse la un loc fac viața șoferilor mai stresantă și relația dintre transportator și beneficiar una cu foarte multe suișuri și coborâșuri, mai ales atunci când camioanele se strică și rămân pe drum.

Una dintre cele mai întâlnite situații o găsim atunci când se rupe un arc lamelar din cauza condițiilor precare a drumului. Binenteles, poate arcul nu a fost montat corespunzător sau poate a fost un arc foarte slab calitativ, dar asta nu contează pentru beneficiarul care nu își primește marfa, de care îi depinde business-ul, în timp util.

În aceste condiții Parkitrans Com din Sibiu, recomanda alegerea arcurilor lamelare de calitate superioară de la firme cu prestanță precum Schomacker, Weweler, Winkler și montajul lor în service-ul profesional aflat la adresa din Sibiu, strada Caprelor Nr 2.

Folosind aceste arcuri lamelare de calitate și montate de personal profesionist, special instruit în domeniu, evitați riscul de a pierde timp și bani.

Alege înțelept – alege Parkitrans!

by admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *