Foi de arcuri, mai presus de aparente

search for: foi de arcuri, foaie arc

Ca si in viata, unele dintre cele mai importante aspecte de luat in seama trec adeseori neobservate. Ceea ce razbate ochiul e mai pregnant ca si impresie insa nu de fiecare data esential. Astfel putem spune ca trebuie sa dam o atentie sporita lucrurilor din umbra.

Se cunoaste faptul ca orice procedeu de constructie nu se considera incheiat pana nu trece cu brio testul calitativ.

Cand vorbim de camioane vedem imediat imaginea unei masinarii impunatoare, poate chiar periculoase; dar care cu siguranta este absolut necesara economiei si a progresului. Dincolo insa de sasiu, de remorca si de puterea motorului sta un element la fel de important. Daca se spune ca un autoturism este la fel de eficient precum cauciucul care il tine pe asfalt; putem afirma la fel de precis ca fara un sistem de suspense bine pus la punct, acesta nu poate exista in miscare. Pe atat mai important este acest sistem la autocamioane, care trebuie sa transporte zeci de tone la un drum.

Producatori si teste calitative

O intreaga industrie de producatori de foi de arcuri lamelare scot zilnic pe portile fabricilor lor, fie pentru producatorii de camioane fie pentru ateliere de mecanica auto care se ocupa cu inlocuirea celor defecte, zeci de modele de arcuri lamelare pentru diferite modele de camioane. Testul calitativ al celor mai bune asemenea fabrici, precum Schomacker, Goldschmitt, Weweler, Winkler implica probarea foilor de arcuri intr-un „bulldozer”, care intind peste limita folosirii fiecare model de suspensie pentru a-i verifica rezistenta la indoire si la indoire sub sarcina. Acestea sunt oferite spre vanzare doar daca indeplinesc toate standardele. De multe ori chiar, acestea le depasesc.

Camioanele care transporta zilnic zeci de mii de tone de marfa pe sute de mii de kilometri reprezinta mijlocul de transport care face posibil stilul de viata modern. Ele au nevoie de un sistem de suspensie bazat pe foi de arcuri care sa poate rezista incarcaturii la care sunt supuse. Noi comercializam aceste foi de arcuri de la cei mai buni producatori. Avem disponibile o gama larga de modele pentru fiecare camion.

Vei alege calitatea pentru compania ta de transport? Daca da, atunci vei alege arcurile lamelare de la Parkitrans.

by admin